Wij gaan verhuizen!

IMG-20180117-WA0002

Groot nieuws: binnenkort gaan wij het pand aan het Keern verlaten en verhuizen naar een mooi en moderner pand op De Factorij in Zwaag. Ons huidige pand voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Vandaar dat we zijn gaan zoeken naar een nieuwe locatie en dat is De Factorij 3 geworden. In dit nieuwe pand kunnen wij efficiënter werken en u nog beter van dienst zijn. U ziet het pand liggen langs de Oostergouw, recht tegenover de gevangenis (‘De Glasbak’). Wij gaan de ruimte delen met Kareltrans by Junior dat er nu reeds gevestigd is. De verwachting is dat we eind februari kunnen verhuizen. Wij hebben ontzettend veel zin in deze belangrijke, nieuwe stap voor ons bedrijf en houden u uiteraard op te hoogte!

 

Volop bouwactiviteiten in onze nieuwe werkplaats.

factorij4   factorij3  factorij5  factorij2

 

 

One thought on “Wij gaan verhuizen!

  1. Nico de Koning Reply

    Bedankt voor al die jaren aangeven van de Temperatuur en de Tijd op jullie reclamezuil op het keern. Ik heb hier jaren gebruik van gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *