Waarom wintervelgen handig zijn

EgelMDF60 liggend

Service-adviseur Paul Beentjes: “Heeft u er wel eens aan gedacht om velgen aan te schaffen voor uw winterbanden? Voordeel daarvan is dat we niet steeds uw banden om de velg hoeven te monteren bij de bandenwissel. Dat scheelt tijd en dus geld. Bovendien is het beter voor de kwaliteit van uw banden. Kijk gerust eens rond op onze velgenwebshop!

Dat van die kwaliteit leg ik graag even uit. Om een band om een velg te monteren, moet het rubber iets worden uitgetrokken. Als je dat te vaak doet, kan het een beetje gaan lubberen, waardoor hij niet helemaal goed meer op de velg aansluit. Daarom is het aan te raden om velgen op uw winterbanden te laten zetten, bij voorkeur lichtmetalen velgen. Voordeel hiervan is dat deze bij een eventuele botsing de klap opvangen, waardoor de wielophanging minder schade oploopt. In onze velgenwebshop vindt u alle maten en modellen die we kunnen leveren. Met een handig programma ziet u bovendien heel gemakkelijk hoe de velgen van uw keuze eruit zullen zien onder uw auto.”

NAAR DE VELGENWEBSHOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *