Aanmelden burendagactie

Buurman en buurman

Welkom bij Garage De Egel!

U bent op deze pagina beland omdat uw buurman of buurvrouw klant bij ons is en ons garagebedrijf bij u heeft aangeraden. Test nu zelf onze service en maak bij ons een afspraak voor uw volgende onderhoudsbeurt*. U krijgt daarop dan 10% kennismakingskorting. Ook uw buur krijgt 10% korting bij zijn/haar volgende onderhoudsbeurt, als dank dat hij/zij ons bij u heeft aanbevolen.

Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is u hieronder opgeven voor onze online nieuwsbrief. U ontvangt dan eens per maand een mail van ons met daarin nuttige tips en adviezen, informatie over acties en nieuws over onze garage. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 7 oktober 2017.

Tot ziens bij Garage De Egel!

* De korting geldt niet op reparaties die uit het onderhoud voortkomen en wordt per persoon eenmalig toegekend.

Alle velden invullen graag!Ik meld me aan op aanraden van mijn buurvrouw/buurman: