De man die twee wielbouten verloor

EgelMDF32 liggend

Eigenaar André de Jong: “We maken soms bijzondere dingen mee in onze werkplaats. Zo kwam er laatst een meneer met een lekke band. Toen we die wilden verwisselen, zagen we dat er twee van de vier wielbouten ontbraken. De man bleek zelf zijn banden onder zijn auto te hebben gezet en had kennelijk de bouten niet voldoende vastgezet. Daardoor waren ze tijdens het rijden losgetrild en was hij ze onderweg kwijt geraakt. Hij schrok zich gek toen we het hem lieten zien, hij had dat zelf helemaal niet door gehad. Terwijl hij op die manier zomaar zijn wiel had kunnen verliezen. Levensgevaarlijk, je moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren… We hebben hem daarom geadviseerd om nooit meer zelf te gaan klussen, maar zijn banden voortaan altijd door ons te laten monteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *